Hovedretter

Hovedretter

Hovedrett Fisk

  • Fisk & Skalldyrsymfoni med gode poteter og grønnsaker, kremet hvitvinsaus
  • Salmalaks med grillet hummerhale, grønne grønnsaker og mandelpotetmos
  • Bakt kveite med grønnertepuré & sprøstekt bacon, mandelpotetmos
  • I sesong:
    Stort skalldyrplatå med pris etter råvarekost

Hovedretter kjøtt

  • Helstekt indrefilet av svin
    Søtpotetpurè, curry-eplesaus med grønne grønnsaker
  • Rosastekt andebryst
    Med syrlig appelsinsaus, grønne bønner og asparges
    Valgfritt potettilbehør (ovnsbakt, mandelpotetmos, røstipoteter)
  • Helstekt Indrefilet av okse
    Kraftig rødvinssaus, ovnsbakte poteter tilsmakt med pesto, sesongens grønnsaker
  • Kyllingbryst med Parmaskinke
    Steinsopprisotto & urtebakte grønnsaker
  • Lammecarré med ratatouille, sjysaus bakte poteter
  • I sesong:
  • Vildt kjøtt av alle slag (hjort, rensdyr, vildsvin, evt.)Tilbehør og pris etter avtale