Hovedretter
Hovedrett Fisk
- Fisk & Skalldyrsymfoni med gode poteter og grønnsaker, kremet hvitvinsaus
- Salmalaks med grillet hummerhale, grønne grønnsaker og mandelpotetmos
- Bakt kveite med grønnertepuré & sprøstekt bacon, mandelpotetmos
- I sesong:
Stort skalldyrplatå med pris etter råvarekost
Hovedretter kjøtt
- Helstekt indrefilet av svin
Søtpotetpurè, curry-eplesaus med grønne grønnsaker - Rosastekt andebryst
Med syrlig appelsinsaus, grønne bønner og asparges
Valgfritt potettilbehør (ovnsbakt, mandelpotetmos, røstipoteter) - Helstekt Indrefilet av okse
Kraftig rødvinssaus, ovnsbakte poteter tilsmakt med pesto, sesongens grønnsaker - Kyllingbryst med Parmaskinke
Steinsopprisotto & urtebakte grønnsaker - Lammecarré med ratatouille, sjysaus bakte poteter
- I sesong:
- Vildt kjøtt av alle slag (hjort, rensdyr, vildsvin, evt.)Tilbehør og pris etter avtale