Hovedretter

Hovedretter

Hovedrett Fisk

  • Fisk & Skalldyrsymfoni med blåskjellsaus
    Tilbehør etter sesong
  • Salmalaks med grillet hummerhale, grønne grønnsaker og mandelpotetmos
  • Bakt kveite med grønn ertesaus & sprøstekt sopp
    Potetmos av mandelpoteter og appelsinkokte gulrøtter
  • I sesong:
    Stort skalldyrplatå med pris etter råvarekost

Hovedretter kjøtt

  • Helstekt indrefilet av «Gla Gris»
    Søtpotetpurrè & karri-eplesaus med potetlasagne
  • Rosastekt andebryst
    Med syrlig appelsinsaus, grønne bønner og asparges
    Valgfritt potettilbehør
  • Helstekt Indrefilet av okse
    Kraftig rødvinssaus, ovnsbakte poteter tilsmakt med pesto og grønnsaker etter sesong
  • Kyllingbryst av Livechè kylling i Parmaskinke
    Steinsopprisotto & urtebakte grønnsaker i lag på lag
  • I sesong:
    Hjortefilet
    Lammecarrè
    Tilbehør etter avtale