oktober 9, 2019

Nydelig Hvitvin

        Dette er et utrolig godt kjøp og en svært lagringsdyktige vin i èn og samme flaske   Bok det lange navnet skjuler det seg en perle av en hvitvin som er på nivå med gode chabliser. Men prisen er langt lavere, bare kr 169,90 på polet Ch.de la ragotière Les Vieilles

Les mer

september 16, 2019

Lam er ikke bare fårikål

            En deilig saus til lamme koteletter eller lammefilet.   FIKENSAUS TIL LAM 6 friske fiken 4-5 tørkede fiken 1  dl solbærsaft 2 dl rødvin 6ss brunt sukker 2 dl kraft (eller fond på flaske Lam /kylling eller grønnsak) Del de tørkede fiken i terninger. Kok opp alle ingrediensene, unntatt

Les mer

juni 22, 2019

Vildtaften 18/10

Det er en stund til kantareller og høst…. men, vi har begynt å tenke på den allerede! Viltaften med deilige smaker fra skog og vidde med gode «druer»til.                 Vi inviterer til mat&vin fredag 18/10-2019 Det blir 3 små «smaker» først, servert med 3 gode viner til. Så

Les mer

april 4, 2019

Noe godt til lammesteken?

  Nydelig til påskens lam     Krydret og sødmefull Drikkeklar nå, men kan også lagres. Passer til : Rødt kjøtt, alt av lam. Prøv den til smakfulle tapas retter og faste oster. Nydelig drikkevin.   Kr 159,90    75CL Mørk rød på farge. Ren og fruktig, preg av modne røde bær, skog, urter og

Les mer

april 2, 2019

Påsken er rett rundt hjørnet

      Påske lam Det er like mange oppskrifter på lammestek som det er kokker… Så det gjør du som du pleier å gjøre. Men kanskje du har lyst til å lage en ny saus til lammesteken? Prøv min, med deilig hvitvin og godt smør.                  

Les mer

januar 28, 2019

Fisk&skalldyraften 8/2-19 – copy

  Fisk&skalldyraften           Fisk&skalldyr er som kjent best når det er kald i vannet. Og når det er kaldt i  vannet er det kaldt på land, vi gjør noe med det og ønsker dere velkomne til en lun aften med fokus på sjømat og hvitvin.     Vi koser oss med

Les mer

januar 23, 2019

Nyoppusset og klar for gjester

Vi har benyttet en stille Januar til å pusse opp litt. Salongene i 2. ett har fått et strøk maling og gamle bilder har blitt plukket frem fra glemselen. velkommen                    Benytter også sjansesn til å minne om FISK & SKALLDYRAFTEN her 8/2- kl 19.00        

Les mer

november 1, 2018

Fisk&skalldyraften 8/2-19

  Fisk&skalldyraften           Fisk&skalldyr er som kjent best når det er kald i vannet. Og når det er kaldt i  vannet er det kaldt på land, vi gjør noe med det og ønsker dere velkomne til en lun aften med fokus på sjømat og hvitvin.     Vi koser oss med

Les mer

oktober 24, 2018

Lutefisktid

Lutefisk på Fredrikstad Handelstand           Lutefisken på Fredrikstad Handelstand blir servert på tradisjonellt vis. Det første lutefisk laget går av stabelen den 2/11 Noen som har lyst på et lite slutta lag med nydelig lutefisk og godt drikke til – så er dette bare å ta kontakt Det betyr 2 serveringer

Les mer

oktober 18, 2018

Sauser til rødt kjøtt

                Rødløksaus 6 rødløk 150 g brunt sukker 1 dl balsamicoeddik 5- 6 dl kraft (selvkost eller fra flaske) 200 g rosiner salt&pepper 1-1 1/2 ss maisenna (røres ut i litt vann) 3 gode ss meierismør Smelt sukkeret i en vid panne eller en kjele- til karamell (pass

Les mer